List of products by manufacturer Rajhradské klášterní

  • Toto víno zrálo 10 měsíců na vlastních kvasnicích, které byly pravidelně promíchávány (sur lie). Tímto zpracováním a zráním v barrique sudech je ovlivněna vůně s tóny dřeva, vanilky a kokosu i strukturovaná  minerální chuť.

  • Víno má jiskrnou žlutavou barvu. Ve vůni se prolínají pylové tóny rozkvetlého bezu a hluchavky. V chuti dominuje výrazně šťavnatá, vyzrálá kyselinka s dochutí grapefruitů.

  • Do vína barvy českého granátu je vtisknuto terroir Dolních Kounic projevující se kořenitostí a strukturovanou tříslovitou chutí. Doporučujeme podávat při teplotě 15 - 17 °C k hovězím a divočinovým gulášům nebo ke zrajícím sýrům. 

  • Víno žlutozelené barvy má extraktivní květinovo -  ovocnou aromatiku, připomínající květ bezu a broskve. Ve vyvážené chuti můžeme nalézt šťavnaté bowle z ananasu a broskve.

  • Toto enologické cuvée je vytvořeno z hroznů 3 odrůd rodiny pinot ze 3 viničních tratí a od 3 našich vinohradníků. ECCE VINO - jak jinak nazvat toto cuvée, kde se kolem nosného  Chardonnay ve stoupající spirále chuti jemně přiřazuje Rulandské šedé a Rulandské bílé podporované produkty z metody sur lie, korunované jemnou kyselinkou.

  • Toto víno má světle granátovou barvu. Vůně třešní a višní je podtržena kouřovými tóny, které také ovlivňují plnou chuť tohoto vína.  Doporučujeme podávat při teplotě 16 - 18 °C jako ideální doplněk k hovězím a vepřovým steakům.

  • Víno rubínově červené barvy má jemně kořenitou vůni. Robustní chuť zakončují tóny ostružin a borůvek. Toto víno doporučujeme podávat při teplotě 14 - 16 °C k hovězímu masu a divočině s omáčkami.

Product successfully added to the product comparison!