Sangiovese Červené víno s intenzivní karmínovou barvou. Ve vůní připomíná divokou středomořskou vegetaci, maliny a eucalyptus. Vhodné kombinovat s: masové pokrmy, polo-vyzrálé sýry, pokrmy z ryb
Corbiéres Plné a vyvážené červené víno se svěží čistou vůní nazrálých jahod a s chutí červeného a černého bobulovitého ovoce. Víno s plnou chutí s kořenitým závěrem a stopami lanýžů a lékořice. Toto víno je velmi elegantní s jemnou tříslovinou.
Chablis AOC Chablis AOC je svěží, minerální bílé víno odrůdy Chardonnay. Výroba tohoto vína probíhá výhradně na nerezu. Ve vůni převládá aroma exotického ovoce jako je ananas a limetky, můžeme zde najít i lehké aroma medu a květů. Krásně plné víno s hezkou délkou v závěru.
Riesling Sol Grés je víno krásné zlatavé barvy a elegantní bohaté chuti. V aroma můžeme cítit citrusové tóny. Riesling má plné tělo, je hezky vyvážené. Má příjemný dlouhý závěr. Riesling Sol Grés je víno, které odráží opravdu výjimečné terroir.
Muraccio Toskánské červené víno, sytě červené barvy s velmi intenzivním aroma - ve vůni můžeme nalézt aroma marmelády z červeného rybízu, fialek, kůže a tabáku. Víno je v chuti vysoce intenzivní s pěknými taniny a stopami ovoce. Vhodné kombinovat s masovými pokrmy a polo-vyzrálými sýry.
Ansonica Bílé víno zářivě žluté barvy. Aroma tropického ovoce, akácie a bylinek. Vhodné kombinovat s gastronomikými pokrmy. Vhodné k rybím pokrmům, měkkýšům, ústřicím a zeleninové polévce.
Greco di Tufo Víno intenzivně slámově žluté barvy. Vůně ovoce, jako jsou hrušky, meruňky, ananas a citrusy. Greco di Tufo je elegantní a strukturované víno, svěží a perzistentní. Vhodné k pokrmům: perfektní ke všem mořským plodům, těstovinám s lehkou omáčkou, bílému masu a bylinkovým sýrům
Champagne Blanc de Blancs Brut Grand Cru Champagne se zářivou zlatavou barvou. Velmi jemné aroma bílých květů. Champagne je v chuti krásně svěží s pěknou délkou v závěru. Typ hroznu: 100% Chardonnay
Crémant d'Alsace Brut Velmi příjemné šumivé víno vyrobené tradiční metodou kvašení v láhvi. Crémant má lehce zlatavou barvu se zelenými odlesky, jemné perlení, plné tělo a příjemnou kyselinku.vinařství: Pierre Sparroblast: Beblenheim, Alsasko, Francie apelace: AOC Crémant d'Alsace
Caramany Caramany je červené víno tmavě granátové barvy s purpurovými odlesky. Víno má intenzivní aroma s dominantní vůní třešní. Chuť je svěží a elegantní, jemně kořeněná, se stopy chutí červeného ovoce .
Parrina Bianco Bílé víno lehce žluté barvy se zelenými odlesky. Delikátní, nepatrně aromatická vůně. Víno je vhodné kombinovat se studenými předkrmy, rybami, polévkami, korýši a čerstvými sýry.
Parrina Vermentino Bílé víno, lehce žluté barvy. Ve vůni můžeme rozpoznat aroma jablek, pomerančové kůry a broskve. Plné víno s chutí chutí tropického ovoce. Vhodné kombinovat s mořskými plody, bruschetto a palačinkami s houbami.
Bricconcello Brut Šumivé víno vyrobené z odrůd Vermentino a Chardonnay metodou Charmat. Víno žluto-zelenkavé barvy s perzistentním perlením. Přijemná ovocná vůně a jemná chuť s vyváženou kyselinou.
Coda di Volpe barva: slámově žlutá s lehce zlatými odlesky vůně: ovocná s náznaky citrusů a bylinek chuť: suchá, jemná s výbornou kyselinkou a dlouhým závěrem teplota servírování: 12 – 14 °C vhodné k pokrmům: těstoviny s lehkou omáčkou s mořskými plody a zeleninou
Beneventano Falanghina barva: slámově žlutá vůně: intenzivní ovocná, květinové tóny akácie a hrušky, meruňky a kandovaných citrusů chuť: suchá, jemná s výbornou kyselinkou a dlouhým závěrem teplota servírování: 12 – 14 °C vhodné k pokrmům: těstoviny s lehkou omáčkou, mořské plody, čerstvý sýr
Fiano di Avellino barva: slámově žlutá s lehkými zelenými odlesky vůně: delikátní vůně s elegantní kombinací mandlí, vlašského ořechu a květinové tóny (akácie) a tóny tropického ovoce chuť: suchá, hladká, dobré tělo teplota servírování: 12 – 14 °C vhodné k pokrmům: mořské plody speciálně s korýši, těstoviny s lehkou omáčkou a k bílému masu
Campania Aglianico Červené víno rubínové barvy z italské oblasti Kampánie. Ve vůni můžeme najít divoké ostružiny a višně. Chuť je jemná, elegantní se znaky bobulovitého ovoce a jahodového džemu. Víno se skvěle hodí k italské kuchyni, je vynikající k těstovinám, steakům a sýrům. Doporučená teplota servírování je 14 - 16 °C.
Irpinia Aglianico barva: intenzivní rubínově červená vůně: plné, komplexní, intenzivní vůně višní, švestek a lesních plodů, s kořeněnými tóny chuť: teplá, elegantní, perzistentní se skvělou strukturou teplota servírování: 18 °C vhodné k pokrmům: steaky, zvěřina ( jelen, kanec), lanýž, těstoviny s omáčkami a sýry
Taurasi barva: rubínově červená s fialovými odlesky vůně: plná, intenzivní vůně připomínající ostružiny, švestky, třešně, s kakaovými a kávovými tóny chuť: teplá, suchá, jemná, s elegantní strukturou a skvělou perzistencí teplota servírování: 18 °C vhodné k pokrmům: těstoviny s těžší omáčkou, steak, zvěřina (kanec, jelen), dlouho zrající sýry
Taurasi Riserva barva: rubínově červená s fialovými odlesky vůně: plná, intenzivní vůně připomínající ostružiny, švestky, třešně s kakaovými a kávovými tóny chuť: teplá, suchá, jemná s elegantní strukturou a skvělou perzistencí teplota servírování: 18 °C vhodné k pokrmům: těstoviny s těžší omáčkou, steak, zvěřina (kanec, jelen), dlouho zrající sýry
Na stránkách platí zákaz prodeje alkoholických nápojů osobám mladším 18-ti let.
Možnost platby
follow us