Sekt Burgundské cuvée Vinařství Bettina Lobkowitz Vyrobeno klasickou metodu kvašení v lahvi. V čerstvě otevřené lahvi nejprve převládnou vůně ořechů, křížal a lázeňských oplatek, ale v neplné lahvi se po chvíli rozvinou vůně spíše lahodně květinové. Vážná seriózní chuť s lehounkou grepovou hořčinkou. Zbytkový cukr 4 g/l
Sekt Pinot noir klaret Vyrobeno klasickou metodu kvašení v lahvi. Lehce lososová narůžovělá barva. Vůně sušených jablek, třešňového a jahodového kompotu. Vyrovnaná bohatá chuť krémové struktury, která se na jazyku rozplývá jako luxusní kousek z bonboniéry. Zbytkový cukr: 4,2 g/l
Sekt je vyroben klasickou metodou kvašení v láhvi. Ve vůni najdeme aroma jablek s typickou vůní pryskyřičnou ryzlinku. Zbytkový cukr 6 g/l
Na stránkách platí zákaz prodeje alkoholických nápojů osobám mladším 18-ti let.
Možnost platby
follow us