Ansonica Bílé víno zářivě žluté barvy. Aroma tropického ovoce, akácie a bylinek. Vhodné kombinovat s gastronomikými pokrmy. Vhodné k rybím pokrmům, měkkýšům, ústřicím a zeleninové polévce.
Konzervované hrušky s grappou Conserva di Pere e Grappa Tento džem je skvělý s čerstvými nebo vyzrálými sýr, ale i samotný na čerstvém pečivu. Konzervované hrušky s grappou vyrobila toskánská farma La Parrina.
Malva e Rosa Rosato Růžové víno z toskánského vinařství La Parrina je vyrobeno z hroznů odrůdy Sangiovese.
Muraccio Toskánské červené víno, sytě červené barvy s velmi intenzivním aroma - ve vůni můžeme nalézt aroma marmelády z červeného rybízu, fialek, kůže a tabáku. Víno je v chuti vysoce intenzivní s pěknými taniny a stopami ovoce. Vhodné kombinovat s masovými pokrmy a polo-vyzrálými sýry.
Parrina Bianco Bílé víno lehce žluté barvy se zelenými odlesky. Delikátní, nepatrně aromatická vůně. Víno je vhodné kombinovat se studenými předkrmy, rybami, polévkami, korýši a čerstvými sýry.
Sangiovese Červené víno s intenzivní karmínovou barvou. Ve vůní připomíná divokou středomořskou vegetaci, maliny a eucalyptus. Vhodné kombinovat s: masové pokrmy, polo-vyzrálé sýry, pokrmy z ryb
Sangiovese 2013 DOC Franca Spinola Tento výběr nejlepších hroznů odrůdy Sangiovese pochází z vinic Muraccio a Scaranciove. Víno nese název podle majitelky toskánského vinařství La Parrina. Hrozny zrály pouze v nerezovém sudu.
Parrina Vermentino Bílé víno, lehce žluté barvy. Ve vůni můžeme rozpoznat aroma jablek, pomerančové kůry a broskve. Plné víno s chutí chutí tropického ovoce. Vhodné kombinovat s mořskými plody, bruschetto a palačinkami s houbami.
Na stránkách platí zákaz prodeje alkoholických nápojů osobám mladším 18-ti let.
Možnost platby
follow us