Ansonica Bílé víno zářivě žluté barvy. Aroma tropického ovoce, akácie a bylinek. Vhodné kombinovat s gastronomikými pokrmy. Vhodné k rybím pokrmům, měkkýšům, ústřicím a zeleninové polévce.
Bio džem z červené cibule Confettura Biologica di Cipolle Rosse Džem z červené cibule se skvěle hodí k čerstvým i vyzrálým sýrům, pečenému masu i steakům. Tento džem byl na farmě La Parrina v Toskánsku vyroben ze surovin, které pocházejí z ekologického zemědělství.
Chilli džem 100g Confettura di Peperoncino Džem ideální v kombinaci s čerstvými nebo vyzrálými sýry, s čerstvým pečivem, ale i jako příloha ke steakům. Džem je vyrobený v toskánské farmě La Parrina, která si pěstuje vlastní suroviny v biokvalitě.
Crostino Toscano 180g Tradiční toskánská pomazánka z kuřecích jater a srdce, spousty zeleniny, kapary Pantellaria IGP, ančoviček a samozřejmě z extra panenského olivového oleje je skvělá na čerstvé bagetě nebo chlebu. Crostino Toscano vyrábí La Parrina, kterou najdeme na jihu Toskánska. K výrobě používají vlastní extra panenský olivový olej, vlastní...
Džem ze zelených rajčat Confettura di Pomodoro Verdi Džem ze zelených rajčat je skvělý doplněk k čerstvým i vyzrálým sýrům, ale i samotný na čerstvém pečivu. Džem byl vyroben v toskánské farmě La Parrina.
Konzervované hrušky s grappou Conserva di Pere e Grappa Tento džem je skvělý s čerstvými nebo vyzrálými sýr, ale i samotný na čerstvém pečivu. Konzervované hrušky s grappou vyrobila toskánská farma La Parrina.
Malva e Rosa Rosato Růžové víno z toskánského vinařství La Parrina je vyrobeno z hroznů odrůdy Sangiovese.
Muraccio Toskánské červené víno, sytě červené barvy s velmi intenzivním aroma - ve vůni můžeme nalézt aroma marmelády z červeného rybízu, fialek, kůže a tabáku. Víno je v chuti vysoce intenzivní s pěknými taniny a stopami ovoce. Vhodné kombinovat s masovými pokrmy a polo-vyzrálými sýry.
Parrina Bianco Bílé víno lehce žluté barvy se zelenými odlesky. Delikátní, nepatrně aromatická vůně. Víno je vhodné kombinovat se studenými předkrmy, rybami, polévkami, korýši a čerstvými sýry.
Passata di Pomodoro Rajčatové pyré Rajčata a bazalka pochází z ekologického zemědělství toskánské farmy La Parrina, která používá na toto rajčatové pyré pouze perfektně zralá a zdravá rajčata, díky tomu má pyré ta skvělou chuť.
Poggio Della Fata 2018 Bílé víno z toskánského vinařství La Parrina. Typ hroznů 60% Sauvignon a 40% Vermentino. Obsah alkoholu: 13% Víno zlatavé barvy se zlatými odlesky. Ve vůni nalezneme tóny exotického ovoce s tóny zeleniny a minerálů. Víno s krásnou kyselinkou v dochuti příjemně nahořklá dochuť typická právě pro víno Vermentino. V závěru lehká...
Sangiovese Červené víno s intenzivní karmínovou barvou. Ve vůní připomíná divokou středomořskou vegetaci, maliny a eucalyptus. Vhodné kombinovat s: masové pokrmy, polo-vyzrálé sýry, pokrmy z ryb
Sangiovese 2013 DOC Franca Spinola Tento výběr nejlepších hroznů odrůdy Sangiovese pochází z vinic Muraccio a Scaranciove. Víno nese název podle majitelky toskánského vinařství La Parrina. Hrozny zrály pouze v nerezovém sudu.
Bricconcello Brut Šumivé víno vyrobené z odrůd Vermentino a Chardonnay metodou Charmat. Víno žluto-zelenkavé barvy s perzistentním perlením. Přijemná ovocná vůně a jemná chuť s vyváženou kyselinou.
Parrina Vermentino Bílé víno, lehce žluté barvy. Ve vůni můžeme rozpoznat aroma jablek, pomerančové kůry a broskve. Plné víno s chutí chutí tropického ovoce. Vhodné kombinovat s mořskými plody, bruschetto a palačinkami s houbami.
Na stránkách platí zákaz prodeje alkoholických nápojů osobám mladším 18-ti let.
Možnost platby
follow us